Kamionfotózás?

Mint láthatjátok eme kis blogon rengeteg témában fejtem ki a véleményem, általában azzal kapcsolatban ami szembe jön velem az életben  és valamilyen úton-módon pedig eljut hozzátok. Emiatt köszönöm a megosztásokat.

Mai téma kicsit más, fotózás. Régóta fotózok, szeretek is sok témában. Kamionokat is kb 20 éve már. Viszont egyre jobban megy ezen a téren is egy olyan fajta bezárkózottság, hogy az már félelmetes. Egyrészt ez köszönhető a kamionos csoportoknak, hogy ne tölts fel képet, képeket, mert undorít a látvány. Ezt azért mondják mert ebben élnek 3 hetet egy huzamban. Valahol talán még érhető is lehet. De mindenesetre nagyon szomorú. Régen pár évvel ezelőtt voltak itthon is komoly fotósok, akik napokat töltöttek el a pálya pihenőkben, vagy éppen mellett. Ma már nem igazán lehet őket látni.


Sajnos a sofőrök is másképp állnak a témához. A régi kellemes beszélgetés megszünt, meghivtad fotósként egy kávéra a sofőrt, és őrült ha mesélhetett, fotózhattad nyugodtan a kocsit. Büszke volt rá, nem a saját kocsija, akkoris csak alkalmazott volt, de kamionosként szerette a gépet.

Így sajnos kihalóban van itthon eme szenvedély, fotózni se szeretik ha fotózva vannak, és a megosztásokat se engedik már hogy egy-egy szebb gépet megmutathasson az ember.

Ti hogy vagytok vele? Szeretitek vagy nem? Esetleg ti is fotóztok?

Elindult a Facebook oldal is:
https://www.facebook.com/hirvelemeny/

Kommentjeiteket várom itt alul a hozzaszolásoknál, és köszönöm a megosztásokat. Ha tetszik a blog, bal oldalon iratkozz fel, hogy ne maradj le az új posztokról.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések