TunerJóska, avagy a magyar autóidiotizmus

Mondhatni hogy nagyon nem egyszerű a hazai autósélet, főleg annak aki foglalkozik az autójával. Egyrészt cseszegetnek a zsaruk mindenért, másrészt pedig ott az internet elkorcsosult népe az autóscsoportokban.

Két különösen idióta csoport van, az egyik a címben szereplő TunerJóska, a másik pedig Péntek Esti Crusing Facebookon. De persze a rajongói márka/típus csoportok is süllyedni kezdtek nagyon.
Ha nem az aktuális tuningtrendet követi az ember, akkor azonnal kikezdik. És máris olyan kifejezéseket kell megtanulnia amiről nem is álmodott.


De mit is kell elkövetni az össznépi gyűlöletért?
Manapság már szinte semmit. Elég csak egy gyári kilépőfény, és máris Jóska lesz az autó vagy búcsú. És kristálylámpával kérdés nélkül lealáznak bármikor hogy milyen ciki és undorító. És akkor még nem is beszéltünk arról hogy első lökhárító vagy hasonló elemek.

Szánalmas lett a hazai közönség, a legtöbb esetben csak trollkodni tudnak, és az a legnagyobb öröm ha mégegyet újra bele tud rúgni. Nincs már összetartás, és a legfontosabb az egymás cseszegetése lett. Leszól mindenkit, beleköt mindenbe, közben meg annyi esze sincs, mint egy párizsinak.
Hetente felrak valaki egy Subaru Justyt hogy JóskaSwift, vagy Vauxhallt hogy homosita jeles Opel. De volt már Jóska gyári Mercedes beltéri led világítás is.
Személyes kedvencem egy 6-os BMW volt amit azért szóltak le, mert ültetett volt. És ez bizony szentségtörés.
A legviccesebb az egészben az hogy azok a leghangosabbak akik vagy valami régi olcsó kocsival járnak  Vagy még jogsi sem lehet mert annyira fiatalok. De már ott vannak mindenhol, és mindent jobban tudnak nálad, persze csak addig míg neki nem kellene egy csavart meghúzni.

Szóval szánalmas az egész. Teljesen mindegy hova jutunk az interneten, de főleg Facebookon csak a fikázás megy mindenhol. A másik emberre, az autójára,vagy legyen az egy autós újság, magazin. Persze ha neki kellene csinálni máris bajban lenne. De hát ugye idióta módon trollkodni a legegyszerűbb.

Kövess minket Facebookon:
https://www.facebook.com/hirvelemeny/

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések