Összeomlik a Waberers?

Vannak erre utaló jelek bőven, mióta a névadó Gyuri bácsi kiszállt a cégből úgymond, sötét felhők közelítenek a cég felé. A pilóták folyamatosan elégedetlenek a körülmények miatt, vagy éppen a fizetésletiltásoknak köszönhetően.
És mai nap folyamán jött az igazán érdekes hír, a cég főrészvényese eladásra a tulajdonát. 

Ezen érdemes lehet kicsit elgondolkozni, az a cég amelyik a legjobban belelát a működésbe és tudja hogy mi várható körülbelül 1-2 év múlva, az csak akkor tesz ilyen lépést ha nem hozza a számokat a befektetés. Vagyis a Waberers elméletileg mínuszos lesz. Valahol ez várható volt amikor az EU bevezette a kamionban való alvás tilalmát. A plusz költség egy ekkora cégnél már nagyon jelentős, és mindez a haszon rovására megy erősen.
Kommentjeiteket várom itt alul a hozzaszolásoknál, és köszönöm a megosztásokat. Ha tetszik a blog, bal oldalon iratkozz fel, hogy ne maradj le az új posztokról.

Megjegyzések

  1. Mióta van Waberer's,mennek ezek a jövendölések! Hogy a Gyuri bácsi tönkre akarja tenni,hogy halálán van,mikor kiszállt,akkor biztos azért,mert látja a jövőt,most meg ez! Amíg a hitelkártyák működnek,a fizetés meg nem késik,kár pánikot kelteni! Egy ekkora céget egyébként sem csuknak be csak úgy,majd legfeljebb más lesz a tulaj! A részvények meg legyen azok gondja,akik bedőltek!!!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések