Mindenért a játék a hibás

Ébredés után a kávé mellett olvasgattam a híreket, és ismét egy tragédia történt aminek kapcsán a nagy közönség, azt az egy dolgot fogja levonni hogy a videojáték rossz. Sőt, ahogy ilyenkor lenni szokott, egyenesen a sátán műve!
Amerikában egy 9 éves kisgyerek lelőtte a nővérét, mert az nem adta oda neki a kontrollert. Sajnálatos módon a nővérét nem sikerült megmenteni.
De kérdem én, hogy a francba fér hozzá egy kisgyerek a fegyverhez? Hogyan lehet hogy tudja hogy kell kibiztosítani? Hogyan tud vele lőni? 

Oké, erre szokták mondani hogy, a játékokból megtanulja használni. De akkor is még ott a kérdés, hogy mégis mi az istenért játszik egy kisgyerek 16+, ne adj isten 18+os játékkal? Mert kétlem hogy csak úgy lemegy a boltba egy Counter Strikeért.
Mint mindig javarészt, sajnos a szülő nem törődik vele, hogy mivel játszik a gyerek, addig sem az ő nyakába van. Plusz ugye a hanyagság, mert Amerika a fegyverek hazája, fegyver nélkül senki vagy. Elzárni nem kell, legyen mindig megtöltve....
Gratulálok, ismét egy emberi élet bánta, és nem a játék miatt. Cseszik a szülő rá mit csinál a gyerek, mikor éppen merre jár vagy mihez fér hozzá.

Kommentjeiteket várom itt alul a hozzaszolásoknál, és köszönöm a megosztásokat. Ha tetszik a blog, bal oldalon iratkozz fel, hogy ne maradj le az új posztokról.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések