A9-es tragédiahoz lábjegyzetnek

Érdekes olvasni a kommenteket egy sajnálatos eseménynél. Az emberek mindig mindent megakarnak magyarázni. Mert ők tudni vélik otthonról a fotelben pihenve, vagy éppen több száz kilométer távolságra onnan, hogy akkor és ott mi is történt pontosan valójában, jobban mint a rendőrség.

Egy ember meghalt, egy életveszélyes állapotban van. De a kommentszekció már fejtegeti az okokat. Tuti migránsok voltak, tuti mivel ukránok ezért csempésztek, és alvilági leszámolás. Nevetséges az egész. Megy a fesztivál mindenre uszítva a többi kamionost, de mégis mi értelme van?
Sajnos a kollégát már nem lehet visszahozni, reménykedjünk hogy a társa megmarad, és érdemi választ tud adni a rendőrség kérdéseire.
Az ilyen migráns és egyéb témák pedig maradjanak meg máskorra.
Nem azt mondom hogy ne beszéljünk róla, mert igenis létező probléma, de mindennek megvan a helye és ideje. Nem lehet semmit se tudni még az esetről. Amíg nem derül ki pontosan mi is történt addig is tegyük össze a két kezünk, hogy nem velünk történt. Valamint ha megálltunk éjjel zárjuk be rendesen a fülke ajtaját.

Kommentjeiteket várom itt alul a hozzaszolásoknál, és köszönöm a megosztásokat. Ha tetszik a blog, bal oldalon iratkozz fel, hogy ne maradj le az új posztokról.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések