Hóhelyzet

Komolyan mondom hogy én nem értem mi zajlik az országban. Tegnap este óta szakad a hó, és ennek ellenére minden út járhatatlan.
Hajnal óta úton vagyok, de a legkisebb erőfeszítés jele sincs annak hogy az utakat takarítani akarnák. Ami így nagyon hamar jégbordás lesz. Ezen nagyon nem egyszerű feladat vezetni, és ehhez jön még hozzá a sok idióta, akik nyári gumival is mindenképp elindulás. Mert ők a profik, és tudják hogy a téli gumi csak valami összeesküvés elmélet. Semmi haszna nincs, ő tuti nem veszi meg, és nem gazdagítja a gumigyártókat.
Ennek következtében az amúgy se magas sebesség tovább csökken, és ugye az átlag magyar ráadásul nagy ívben tojik az egész közlekedési közösségre. Az autót vagy kamiont véletlenül sem kell lekaparni, vagy esetleg leseperni a hótól.  Így tökéletesen a mögötte jövő kapja meg az egészet. De mivel ő nem takarítja le rendesen az autót, így nem is lát ki onnan amit "okosan" a lehető legtöbb lámpa felkapcsolásával ellensúlyoz. Csakis úgy jó ha másokat is elvakít.
Ezekután felkeveredik az ember autópályára bízva abban hogyha legalább fizet valamiért legalább takarítás van ott, de neeem. Véletlenül se, sőt a kamionokrol még ömlik le pluszban hogy mégjobb legyen.
Gratulálok

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések